Tilitoimisto Vahtivuoren tarina

Tarina alkoi vuonna 2013, kun Tilitoimisto Vahtivuori Oy avasi
uuden täyden palvelun tilitoimiston Kuopion keskustaan, Vahtivuoren kaupunginosaan.

Kesällä 2015 löydettiin saman henkinen taloushallinnon osaaja Joensuusta ja yhteistyön tuloksena laajennettiin toimintaa Pohjois-Karjalaan. Syyskuun alussa avattiin toimisto Joensuun Tiedepuistolle ja toiminta Pohjois-Karjalassa käynnistyi täydellä teholla joulukuussa 2015, kun liiketoimintakaupan myötä Vahtivuoren alle siirtyi perinteikkään ja palvelevan P-K:n Tili Oy:n toiminta Liperin Ylämyllyllä.

Panostamme uusiin sähköisiin palveluihin, unohtamatta henkilökohtaisen palvelun merkitystä. Tavoitteenamme on löytää jokaiselle asiakkaalle heidän kokoonsa ja tarpeisiinsa mitoitettu palvelukokonaisuus ja tarjota tukea ja ohjausta taloushallinnon ja verotuksen kaikilla osa-alueilla.

Meitä on yhteensä kaksitoista talous- ja palkkahallinnon ammattilaista kolmessa toimipisteessä valmiina auttamaan kaikenkokoisia yrityksiä taloushallinnon ja yritystoiminnan kiemuroissa. Osaava henkilökuntamme osallistuu säännöllisesti ajankohtais- ja täydennyskoulutuksiin. Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä jatkuvasti vieläkin paremmiksi taloushallinnon ammattilaisiksi.

Tervetuloa palveltavaksi!

Katso video